Despre noi

Îți promitem că pe CarteBoiereasca.ro vei găsi unele dintre cele mai frumoase (și câteodată cele mai vechi) ediții ale cărților tale de suflet, iar asta indiferent că ești un pasionat al lui Shakespeare sau al lui Caragiale, al călătoriilor sau istoriei – sau poate al gătitului și grădinăritului.

Ne mândrim cu fotografiile noastre detaliate și descrierile pline de amănunte și dorim ca experiența pe care o creăm vizitatorilor noștri să fie cât mai apropiată de cea pe care ți-o dă contactul real cu o carte frumoasă, pe care poți să o miroși, să o răsfoiești și poate să descoperi ceva nou citind o pagină la întâmplare.

Anticariatul Carte Boierească a pornit de la o colecție personală de cărți strânse cu multă grijă de-a lungul anilor, dar și cu un ochi foarte critic legat de calitatea volumelor cumpărate. Atât grija dar și ochiul critic se aplică în continuare la fiecare carte vândută pe CarteBoiereasca.ro: preferăm să avem un volum mai mic de cărți puse pe site, dar fiecare carte să fie verificată cu extrem de multă atenție, iar apoi fotografiată și descrisă în termeni cât mai realiști vizitatorilor noștri.