Modalități de plată

Toate prețurile Bunurilor prezentate pe site-ul www.carteboiereasca.ro, indiferent de specificul acestora, includ TVA și sunt prețuri finale.

Consumatorul poate opta pentru una dintre următoarele metode de plata a produselor comandate:

Plata online cu cardul, în condiții de deplină siguranță. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro), fără perceperea unui comision suplimentar pentru Consumator, cu excepția plăților efectuate în altă monedă decât cea națională (RON), caz în care se va percepe o taxa aferentă schimbului valutar, conform politicii băncii emitente a cardului. În acest caz, Tranzacțiile se realizează prin intermediul sistemelor informatice ale procesatorului online Netopia în condiții de maximă securitate. În momentul selectării opțiunii de plata online cu cardul, Consumatorul este redirecționat pe pagina de plata a procesatorului online de plăți. Nicio informație legată de cardul Consumatorului nu va fi stocată pe serverele Carte Boierească. Consumatorul care plătește online trebuie să furnizeze procesatorului toate detaliile cerute în pagină de plata a acestuia.

Plata in avans prin ordin de plata/ depunere în cont;

Plata ramburs, la primirea coletului de la curier. Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa ne contactați inainte de a plasa comanda, prin intermediul formularului de contact pe de site-ul nostru. Carte Boierească își rezerva dreptul de a refuza aceasta modalitate de plată pentru anumite carti.

Factura fiscală aferentă unei comenzi va putea fi accesată și descărcată de către Client prin intermediul contului de utilizator pe care îl deține, sau, în lipsa acestuia, va putea fi obținută prin solicitarea telefonică/ prin e-mail/ prin chat, iar această va fi transmisă electronic.

La cerere, factură poate fi tipărită și trimisă în colet cu produsele comandate, atata timp cat cererea este primită în timp util. După expedierea coletului, factura tipărită poate fi trimisă printr-un serviciu de livrare doar contra-cost, costul acestui serviciu urmand sa fie comunicat în prealabil consumatorului.

Carte Boierească nu răspunde de corectitudinea informațiilor furnizate de Consumator pentru emiterea facturii.