Termeni si Condiţii

Bine ați venit pe CarteBoiereasca.ro, vă rugăm să citiți cu atenție această pagină înainte de a utiliza serviciile noastre.

Acești termeni reglementează utilizarea site-ului nostru și cumpărarea de produse sau certificate de cadou, fie la preț fix, fie prin intermediul sistemului nostru de licitație. Prin utilizarea site-ului CarteBoiereasca.ro și efectuarea unei comenzi, sunteți de acord cu acești termeni în întregime.

1. Informații despre produse

1.1 Site-ul CarteBoiereasca.ro oferă cărți vechi și rare, iar descrierile produselor noastre sunt cât mai precise posibil. Cu toate acestea, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventuale erori sau omisiuni în descrieri.

1.2 Fotografiile produselor au caracter pur informativ și pot exista mici diferențe între imagine și produsul real.

1.3 Prețurile afișate sunt în lei și includ TVA.

2. Vânzarea cu preț fix

2.1 În cazul cărților vândute la preț fix, prețul afișat este prețul final de achiziție.

2.2 Pentru a achiziționa o carte, trebuie să adăugați produsul în coșul de cumpărături și să finalizați procesul de plată conform instrucțiunilor noastre.

2.3 Confirmarea comenzii se va face prin e-mail, iar contractul de vânzare se consideră încheiat în momentul în care primiți confirmarea.

3. Sistemul de licitație

3.1 Pentru cărțile vândute prin licitație, prețul de pornire va fi afișat în descrierea fiecărui produs.

3.2 Puteți introduce oferte în cadrul licitației, respectând suma minimă de creștere stabilită.

3.3 Licitația se încheie la data și ora specificate pentru fiecare produs. Cel care a făcut oferta cea mai mare la momentul încheierii licitației va fi declarat câștigător.

3.4 Dacă sunteți declarat câștigător, veți primi un e-mail de confirmare și veți fi responsabil pentru achiziționarea cărții la prețul licitat, plus costurile de expediere, in termen de maxim 48 de ore de la castigarea licitatiei. In caz contrar, Carte Boiereasca S.R.L. isi rezerva dreptul sa anuleze rezultatele licitatiei.

3.5 Pentru ca toti clientii site-ului CarteBoiereasca.ro sa aiba sanse egale la licitatiile online, au fost implementate o serie de masuri pentru prevenirea ofertelor automate prin intermediul aplicatiilor software, cat si a ofertelor plasate in ultimele secunde ale unei licitatii.

4. Plată și livrare

4.1 Plata se poate efectua prin metodele de plată disponibile pe site-ul nostru.

4.2 Costurile de livrare vor fi afișate înainte de finalizarea comenzii și vor fi suportate de cumpărător, exceptând situațiile în care oferim promoții cu transport gratuit.

4.3. Carte Boiereasca S.R.L. isi rezerva dreptul de a vinde anumite produse exclusiv cu plata in avans, prin intermediul cardului bancar sau a transferului in contul bancar.

4.4. Dupa plasarea comenzii si din motive justificate, Carte Boiereasca S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului in situatii exceptionale, fara o notificare prealabila, cu returnarea banilor catre acesta in cazul unei plati in avans.

4.5. Expedierea comenzilor se va face în termenul specificat în descrierea produsului sau, în cazul licitațiilor, după finalizarea procesului

5. Programul “Răvașe cadou”

Programul “Răvașe Cadou” oferă clienților Carte Boierească posibilitatea de a achiziționa certificate de cadou în valoare de 500 lei, 1000 lei, 2500 lei și 5000 lei, denumite în continuare “Certificate”, pentru a fi folosite pe site-ul carteboiereasca.ro.

5.1 Valabilitatea Certificatelor

5.1.1 Certificatele de cadou sunt valabile timp de maxim 3 luni de la data emiterii.

5.2 Utilizarea Certificatelor

5.2.1 Certificatele pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea produselor disponibile pe site-ul carteboiereasca.ro

5.2.2 Certificatele nu pot fi folosite pentru achiziționarea altor certificate de cadou sau pentru achitarea costurilor de expediere.

5.2.3 Valoarea Certificatului nu poate fi rambursată în numerar sau alte mijloace de plată.

5.2.4 Orice sumă rămasă neutilizată din valoarea Certificatului după o tranzacție va fi pierdută și nu va fi rambursată.

5.3 Limitări și Restricții

5.3.1 Certificatele nu pot fi transferate sau revândute către alte persoane.

5.3.2 Un singur Certificat poate fi utilizat pentru fiecare tranzacție.

5.3.3 Certificatul nu poate fi combinat cu alte oferte, promoții sau reduceri, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel.

5.4 Emiterea Certificatelor

5.4.1 Certificatele vor fi emise digital după confirmarea plății și trimise clientului pe adresa de mail specificată în comandă. În situațiile în care clientul dorește personalizarea sau emiterea fizică a unui certificat, echipa Carte Boierească va contacta clientul telefonic sau prin intermediul adresei de mail pentru a stabili detaliile necesare.

5.4.2 Carte Boierească nu își asumă responsabilitatea pentru Certificatele pierdute, furate sau utilizate fără permisiunea proprietarului.

5.5 Modificări și Anulări

5.5.1 Carte Boierească își rezervă dreptul de a modifica sau anula acest program și termenii și condițiile sale în orice moment, fără notificare prealabilă.

5.6 Lipsa Responsabilității

5.6.1 Carte Boierească nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere, daune sau costuri suferite de client ca rezultat al utilizării sau imposibilității utilizării Certificatelor de cadou.

5.7 Legislație Aplicabilă

5.7.1 Orice dispută legată de acești Termeni și Condiții va fi supusă legilor României și va fi soluționată în mod exclusiv de către tribunalele competente din România.

5.8 Acceptarea Termenilor și Condițiilor

5.8.1 Utilizarea sau achiziționarea unui Certificat de cadou (denumit și “Răvaș cadou”) implică acceptarea integrală a acestor Termeni și Condiții.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de Programul “Răvașe cadou”, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișate pe site-ul carteboiereasca.ro.

Ultima actualizare: Februarie 2024.