Gastronomia casnică, semnată de Maria Rundell și publicată inițial în 1806, a fost echivalenta cărții de bucate a Sandei Marin, dar în contextul Angliei victoriene.
Un volum minion dar cuprinzător, “A New System of Domestic Cookery” oferă nenumărate rețete, instrucțiuni și sfaturi utile pentru gospodinele vremii, dar și pentru servitorii care lucrau în casele familiilor înstărite. Cartea este structurată în capitole pe categorii de mâncare și conține rețete pentru feluri principale, salate, sosuri, dulciuri și băuturi, precum și sfaturi pentru conservarea alimentelor, aprovizionare și organizarea gospodăriei și a casei.
Ediția de față a fost publicată (aproximativ) la sfârșitul anilor 1870 și se prezintă în coperțile originale verzi, ușor înnegrite de vreme, cu câteva pete și mici urme de raft la marginile cotorului. Legătura este în continuare puternică (forzațurile par să fi fost schimbate recent, întărind legătura), iar paginile și ilustrațiile sunt îngălbenite de vreme și prezintă ocazionala pată. Per total volumul se prezintă intr-o condiție bună, având în vedere cei peste 150 de ani de la publicare.
Pret cu toate taxele incluse.
Product sold out!
Limba | Engleză |
---|---|
Stare | Bună |